Ressurser

 

Det viktigste for å lykkes med betting, er basiskunnskapen. Pinnacle leverer her utrolig gode artikler. Ny vinkling og nyskapende metoder. Dette er ikke alltid helt lett og forstå, og anbefales bare for viderekommende, eller folk som har noen studiepoeng på mat.nat.

Kalkulator for å spille uten risiko. Bruk denne for å dra nytte av gode tilbud fra bookmakerne. Veldig grei måte å bygge opp banken for nybegynnere. Nesten alle gjør tabben med å holde seg til en eller to bookmakere. Knall til med 10, invester 20-30k og du har med en liten dæsj disiplin en spillebank på 50k innen året. Da er en fornuftig 2% bet plutselig på interessante 1000kr og det krever ikke all verden å dra inn minst like mye som studielånet gir.

Statistikk fra Soccerstats og Betexplorer gir deg et grunnlag for å velge ut riktige spill. Pro tip: Legg merke til historiske odds. Hvordan presterer vanligvis Liverpool mot lag midt på tabellen på bortebane? Er Liverpool et lag man skal spille som underdog , eller som favoritt?  Stang inn benytter data fra Football data, den statistikkbaserte sportsspillers hellige gral. Du kan hente det selv til din excel her. Hvis du er av den paretoprinsipp-inspirerte typen som skal ha mest “bang for the buck”. Så er akkurat de to siste linkene det aller beste denne guiden har å by på. Gratis er det også. Utrolig nok!

Når du har alt dette under kontroll, går du til Asianodds for å se bevegelser i det eneste markedet som betyr noe: det asiatiske. Det finnes mange sider som viser asiatisk odds, mange, svært detaljert, men flere er tvilsomme og mye humbug linker og pop ups. Asianodds, er ren, laster fort og viser alt som er viktig.  Oddsportal bør du registrere deg hos for å sjekke hvor du finner beste odds. I tillegg har siden kule funksjoner som forteller om hvilke kamper som blir spilt hardt av andre. Og du kan merke av hvilke kamper du liker og se utviklingen bare bare de. Har du forresten fått med deg dette lille fine systemet?