Oddssider

Skandinaviske oddssider er for det meste basert rundt at et ekspertpanel, av varierende kvalitet, tilbyr tips gratis eller mot betaling. De fleste fremstår langt mer suksessfulle enn hva de faktisk er. Men noen er vel verdt å besøke ofte.

Oddsen.nu er norges ledende oddsforum. Stort engasjement og mange bidragsytere. Nivået på postene er fra storartet til det helt banale nybegynner stadiet. God kultur og relativt rask læring på brukerne. Artige konkurranser!

1×2.se er en nyere aktør. Innovativ i form av podcast og tradisjonell i form av “spelbok” funksjonene. Ekspertpanelet består av en blanding av gode tipsere og noen som er svært svake rent teoretisk. Lovende side som med riktig fokus kan bli veldig bra. Men først må kvalitetskontrollen opp flere hakk.

Oddsnet er en side for de spesielt interesserte. Har sett sine beste dager og har lite å tilby utenom et noe pompøst blikk på egen fortreffelighet. Hadde tidligere svært godt skolerte eksperter. En del glimrende artikler i arkivet deres bør leses med lupe av nybegynnere.

Betxpert